Coca de Sant Joan
La paraula coca prové del llatí cocta que vol dir cuita.
La coca de Sant Joan la guarneixen amb cabell d´àngel, pinyons, confitures de fruites diverses i cremes.
La coca dolça , obra de forners , es menja com a postre i cal acompanyar-la amb vi sec o dolç, però per Sant Joan hi posem el cava.
La coca - les coques dolces - són el pa de luxe , el pa que els nens i els grans adorem.
La coca de Sant Joan , a més està molt ben considerada popularment , es menja durant la nit del 23 de juny a les places dels pobles mentres cremen les fogueres .
La coca de Sant Joan no es pot considerar una coca qualsevol.
Manel Cortés, pans i pastes catalans.
De Pans i Coques n´hi han de totes Classes.Coca de Fruita Fresca
Coca de Llardons
Coca de Full
Coca de Fruita
Coca de cavell d´angel
Coca del Maresma
Coca de Xocolata
coca de Pinyons
Coca de Crema
dilluns, 31 d’agost del 2009
Coques de Sant Joan
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada