dilluns, 31 d’agost de 2009

Coques de Sant Joan







Coca de Sant Joan
La paraula coca prové del llatí cocta que vol dir cuita.
La coca de Sant Joan la guarneixen amb cabell d´àngel, pinyons, confitures de fruites diverses i cremes.
La coca dolça , obra de forners , es menja com a postre i cal acompanyar-la amb vi sec o dolç, però per Sant Joan hi posem el cava.
La coca - les coques dolces - són el pa de luxe , el pa que els nens i els grans adorem.
La coca de Sant Joan , a més està molt ben considerada popularment , es menja durant la nit del 23 de juny a les places dels pobles mentres cremen les fogueres .
La coca de Sant Joan no es pot considerar una coca qualsevol.
Manel Cortés, pans i pastes catalans.
De Pans i Coques n´hi han de totes Classes.Coca de Fruita Fresca
Coca de Llardons
Coca de Full

Coca de Fruita
Coca de cavell d´angel
Coca del Maresma
Coca de Xocolata
coca de Pinyons
Coca de Crema

Related Posts with Thumbnails