diumenge, 15 de novembre de 2009

" Caga tió , caga Turró"

d´avellana o de pinyó,
désclopet serà millor,
caga tió....

Torrons perNadal
Encara que els torrons s´han fet sempre a escala industrial és també possible fer-los a un nivell que podriem dir-ne domèstic , amb aquestes receptes tenim que intentar-ho.
Torró d´Alacant .( Dur )
Ingredients:
400 gr. de sucre
400gr de mel
1kg 200gr d´ametlles repelades i torrades
2 clares d´ou
Aroma de vainilla i llimona
50 gr d´aigua

Preparació
posarem a coure la mel, l´aigua i el sucre en un recipient a l atemperatura de 145 º , desprès hi afegirem la clara  d´ou que prèviament haurem batut a punt de neu.
Continuarem batent aquesta massa fins que quedi una pasta blanca i espesa. A continuaciò hi barrejem les ametlles , també amb l´ajuda de l´espàtula. Si la barreja ens ofereix massa resistència i no és possible fer bé la mescla , l´escalfarem lleugerament al foc fins aconseguir el punt precis .
La pasta quedarà ja preparada per posar-la al motlle que abans haurem preparat folrant-lo amb oblea per posteriorment ésser tallat.

1er Receptes ,m més endevant les fotos...

llibre de Neules i Torrons

3 comentaris:

Mercè ha dit...

Oh! I els torrons de gema com es fan?? :p Són els que més m'agraden! :)
Petons!

fem un mos ha dit...

Segurament que alguns torrons han de ser mes fàcils de fer a casa que altres ja diràs quins si no es molt demanar. Gracies
Un peto

ELS PEIXOS ha dit...

Merçe
Si vols , ja són al bloc del forner .
Adéu maca

fem un mos
Hola maca !!
Per mi els de gemma i els de crema cremada. Ja estant tots o quasi tots al bloc de forner.
Una abrasada.

Related Posts with Thumbnails