Avui os ensenyaré una recepta de la amiga meva XISCA de Mallorca .Diu que es fa per Nadal.
Si teniu ganes de treballar , aquí ho teniu...
Coques de Torró , típic de Nadal
Ingredients.
1 Kg de bessó d´ametlles 1Kg de sucre
Limona , canyella
Neules
Moscatell
Bessó , és l´ametlle quan ja és pelada.
Neula, és com el pa d´angel.
Preparació
El bessó ha de ser cruu i pelat , si el compram sense pelar l´hem d´escaldar amb aigua bullent , el palarem , l´eixugarem i el deixarem secar.El moldrem i els mesclarem amb el sucre , ratlladura de llimona i canyella fins que formi una pasta ben lligada .N´agafarem una bolla de devers 300 gr , la posarem damunt una neula i amb les mans mullades de moscatell ho aplanarem i ho taparem amb una altra neula.
NOTA
Noltros a ca nostra també banyam una miqueta ( molt poc perquè si no es romp) la neula , hi ha gent que li posa un poc de suc de taronja. I a més l’aplanam dins un plat i després la posam damunt la neula per evitar que es rompi. ( XISCA ; MALLORCA )
Si volem podem farcir les coques amb confitura de cabell d’àngel.Damunt una neula hi escamparem 125 grams de pasta, feta com la recepta anterior. Al centre hi col·locarem cabell d’àngel , ho cobrirem de pasta i , finalment , ho taparem amb una altra neula.
6 comentaris:
Unas recetas estupendas , gracias por colocar un traductor.
saludos
Anabel
No me dí cuenta del traductor hasta que una amiga me lo dijo.Lo siento per este blog lo tengo un poco olvidaddo ..No se si va demasiado bien este traductor , no se si esta bién instalado..
Bones, acabo de encontrar tu blog, me gusta!!
Un saludo
Jorge
www.pocohecho.com
jorge
Me alegro de que te guste , acabo de cambiar el look.
Hola Dolors, et queda molt bé aquest nou disseny del Bloc que has posat.
La recepta ha d'estar molt bona, però no ens podem passar, amb el torró ja en tinc prou.
Adéu
Virtuts
No li fet jo el look .ës de una noia que si dedica.
Publica un comentari a l'entrada