diumenge, 28 de febrer del 2010

LLIBRE

Os ensenyo aquest llibre perque crec que val la pena.
L´escrit un amic nostra .Jordi Garcia


També hi te pa , però és pa de altres paisos .
Com aquest...
Pa de Guatemala
Pa de " BANANO" 
preparació 1 hora 20 minuts 
Ingredients , per 6 tapes..
270 gr de farina, 150gr sucre, 50 gr sucre moreno, 2 culleretes de llevat
125 gr mantega, 3 ous, 1/2 cullereta de sal, 1/2 cullereta de canyella , 1/2 cullereta de pebre de Jamaica
350 gr plàtan, 1 Iogurt natural, 1 cullereta de pell de llimona ratllada i una cullereta de suc de llimona.

 Preparació
Pelar els plàtans i aixafar amb una forquilla
Trencar els ous i deixatar-los en un vol gran i batre..
Afegir els sucres, la mantega desfeta , el iogurt i el plàtan i seguir batin.despres , afegir la farina amb el llevat i la sal i seguir barrejant .
Afegir les especies , la pell de llimona i el suc de llimona.Barreixa bé fins que quedi ven desfet..
Amb un motllo rectangular amb una mica de mantega i aplanar la superfície amb la punta de la cullera.
Posar el forn a 180º i coure durant 55 o 60 minuts .
deixar refredar i treure.l del motllo i el tallarem a cuadrets.
És serveix com aperitiu tallat a daus....

Jordi Grarcia

3 comentaris:

Xavier ha dit...

Mmmmh, el llibre aquest sembla interessant! I damunt, amb receptes de pa!

;)

deakiapekin ha dit...

seguro que si tu dices que es interesante es que lo es sin duda haber si lo vemos por la libreria
un saludo guapa

Virtuts ha dit...

Dolors quin llibre més guapo!!! i el pa també es veu molt bé, té molt bona pinta. M'apunto el nom i el buscaré a les llibreries.

adeu

Related Posts with Thumbnails