El PAPAJOTES , és com un bunyol però fet amb papata , ni han que no hi posen patata.
Ingredients per a 4 persones
4 patates mitjanetes,
1/2 Kg de farina
2 cullaradetes de llevat
6 ous
retlladura de llimona
1/2 litre de llet
oli d´oliva
per fregir-los
la pell de la llimonai canyella amb pols.
Preparació
Rentar les patates i posar-les a bullir senceres a una olla amb aigua fins que s'estovin .Treure la pell i passar- les per el passa-pure.
Agafar un bol gran i posar- hi el puré de patata , a poc a poc afegir-hi la farina , el llevat , els ous batuts , la ratlladura de la llima i la llet fins que quedi tot molt remenat i quedi una massa consistent .
Formar borletes mitja netes i posar-les a una bandeja.
Prepara una paella amb oli molt calent , fregir la pell de la llimona , retirar-la i ja podeu fregir las boles poc a poc fins que quedin dauradetes.
Posar las borletes sobra paper per que no agafin molt d´oli.
En un vol , ajuntar el sucre i la canyella i tirar-ho per sobre.
llibre , la cuina mediterránea
5 comentaris:
Que bons!!! si tinc temps algun estona els faré, encara que per a la dieta no interessen .... però han d'estar molt bons!!!
Adeu
Hola Virtuts!!!!
Son boníiissims!!!!
Mirat el próxim post que faré una altre cosa dolça.
Un petó.
Tens uns blocs tant interessants.
M'encanta seguir els teus apunts.
A peu coix
Tot això ja és cosa del home de la casa. Jo només faig fotos i escric.
Fins aviat.
Qué hermosos! Sin duda deliciosos!
Publica un comentari a l'entrada