Os ensenyo aquest llibre perque crec que val la pena.
L´escrit un amic nostra .Jordi Garcia
També hi te pa , però és pa de altres paisos .
Com aquest...
Pa de Guatemala
Pa de " BANANO"
preparació 1 hora 20 minuts
Ingredients , per 6 tapes..
270 gr de farina, 150gr sucre, 50 gr sucre moreno, 2 culleretes de llevat
125 gr mantega, 3 ous, 1/2 cullereta de sal, 1/2 cullereta de canyella , 1/2 cullereta de pebre de Jamaica
350 gr plàtan, 1 Iogurt natural, 1 cullereta de pell de llimona ratllada i una cullereta de suc de llimona.
Preparació
Pelar els plàtans i aixafar amb una forquillaTrencar els ous i deixatar-los en un vol gran i batre..
Afegir els sucres, la mantega desfeta , el iogurt i el plàtan i seguir batin.despres , afegir la farina amb el llevat i la sal i seguir barrejant .
Afegir les especies , la pell de llimona i el suc de llimona.Barreixa bé fins que quedi ven desfet..
Amb un motllo rectangular amb una mica de mantega i aplanar la superfície amb la punta de la cullera.
Posar el forn a 180º i coure durant 55 o 60 minuts .
deixar refredar i treure.l del motllo i el tallarem a cuadrets.
És serveix com aperitiu tallat a daus....
Jordi Grarcia
3 comentaris:
Mmmmh, el llibre aquest sembla interessant! I damunt, amb receptes de pa!
;)
seguro que si tu dices que es interesante es que lo es sin duda haber si lo vemos por la libreria
un saludo guapa
Dolors quin llibre més guapo!!! i el pa també es veu molt bé, té molt bona pinta. M'apunto el nom i el buscaré a les llibreries.
adeu
Publica un comentari a l'entrada